Monday, March 23, 2009

Oil & Gas Vacancy

Chalpoint (M) Sdn Bhd

Syarikat ni terletak di Subang. Serba sedikit mengenai Syarikat ni:
Chalpoint (M) Sdn Bhd is a PETRONAS licensed engineering services company incorporated to serve the Oil & Gas, Petrochemical and Electrical Power industries.

Antara klien dorang ialah Petronas, Esso, Talisman $ Murphy Oil.
Jawatan yang ditawarkan:

Design & Engineering
1)Project Managers
2)Project Engineers
3)Process Engineers
4)Instruments Engineers
5)Mechanical Engineers
6)Electrical Engineers
7)Structural Engineers (Offshore)
8)Pipeline Engineers (Offshore / Onshore)
9)Safety / Risk Engineers
10)Piping Designers

Site Personnel
11)Commissioning Engineers (All Disciplines)
12)Turnaround Supervisors (All Disciplines)

1)Only candidates with the relevant Oil & Gas experience will be considered. Others need not apply.
2)Applicants shall submit detailed resume with references.
3)A minimum of ten (10) years experience is required for senior positions of the respective disciplines.


  1. Salam.Untuk accounting field ade tak kosong??

  2. owh,untuk account dorang takde lak mintak.tapi u just can try.each company should have finance department.nanti kalo ada vacancy accounting,i post tapi related to oil/gas company la ek.

  3. agak2 fresh graduate bole apply x?

  4. taktau la,tapi try je dulu.
    ada je fresh grad yg penah dapat interview utk co oil&gas n position yg nak experience.

  5. oo..thank..
    kalu ader vacancy untk fresh grad electrical engineer inform yer...
    offshore pon x per..

  6. ops...luper ,,,nie email sayer

  7. nanti aku try gtau kalo ada,tapi tak janji la ek bro.